Over ons

Waarom kiezen voor DAVC?

Zoek je een aquarium- of vijvercenter dat je helpt om jouw wensen binnen jouw budget te realiseren? Hecht je belang aan een ruim assortiment en aan advies op maat? Lees dan zeker verder.

 

Vier redenen om voor DAVC te kiezen:
1. Als je een ruim assortiment belangrijk vindt.

2. Als je heel veel kwaliteit voor je geld wilt krijgen.

3. Als je erop wilt kunnen vertrouwen dat je gezonde vissen koopt.

4. Als je graag werkt met gedreven mensen met verstand van zaken.

 

Dan zijn wij de beste keuze voor jouw project. Kom dan zeker eens langs of neem contact met ons op. Wij staan klaar met deskundig advies en met een ruim assortiment aan vissen, planten en filtersystemen voor het aquarium én de vijver.

 

Waar zijn wij goed in?

Beleving
Een aquarium of vijver inrichten zonder voorbeeld?

Wij bieden je de ultieme winkelbeleving. Als je een aquarium wilt aankopen dan vind je bij ons niet alleen het grootste assortiment onder één dak, maar je kan ook de door ons ingerichte aquaria bekijken om inspiratie op te doen over hoe je je aquarium zou inrichten. Ook als je overweegt om een vijver aan te leggen, of dat nu een zwemvijver, een Koivijver of een kleine siervijver is, kom dan zeker eens langs. Wij begeleiden jou gedurende het ganse proces, van het idee, via de uitvoering ervan naar het onderhoud van de vijver.

 

Assortiment
Met minder keuze genoegen nemen?

Wij bieden je het grootste assortiment aan vissen, planten en filtersystemen voor het aquarium én de vijver. Bovendien zijn bijna alle producten direct op voorraad.

 

Advies
Een product kopen zonder goed advies te krijgen?

Onze medewerkers geven je altijd advies op maat. Ze begrijpen jouw wensen en beantwoorden vakkundig je vragen zodat je altijd met het juiste product en met het juiste advies de deur uitgaat.

 

Kwaliteit
Vissen kopen zonder er zeker van te zijn dat ze gezond zijn?

Wij houden onze vissen steeds een aantal weken in quarantaine om er zeker van te zijn dat je bij ons alleen gezonde vissen koopt. Wij volgen onze vissen dagelijks op en behandelen ze indien nodig. We beschikken daarvoor over een diepgaande expertise en een jarenlange ervaring.

 

Over ons bedrijf

DAVC werd in 1986 opgericht door Jos Nys in de kelder van een privé-woning in Diest. Je kan gerust stellen dat de winkel het gevolg is van een uit de hand gelopen hobby.

In 1999 namen de kinderen van Jos, Wim en Wendy Nys, de zaak over en verhuist de winkel vanuit de kelder van het ouderlijk huis naar een groter, nieuw pand (1000m2) op de Diestersteenweg 164 te Diest (Kaggevinne).

Op dit moment is Wim Nys, de zoon van oprichter Jos Nys, zaakvoerder en is de winkel uitgegroeid tot een zaak met 5 gedreven medewerkers die er als team naar streven om voor jou een ultieme winkelbeleving te creëeren.

 

 

 

Hopelijk tot binnenkort!

Het team van DAVC.